papavasileiou n

Παπαβασιλείου Νίκος

Δημόσιος Υπάλληλος εργαζόμενος στον "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ"

Ημερομηνία Γέν.: xx/xx/xxxx

Λίγα Λόγια

Είμαι απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Πετρούπολης.

Επαγγελματική εμπειρία

Εργάζομαι στο Γεν. Νοσοκομείο ‘’Ευαγγελισμός’’ από το 1997 έως και σήμερα ως Διοικητικός Υπάλληλος.

Προσωπικά Ενδιαφέροντα

Υπήρξα ερασιτέχνης αθλητής συμμετέχοντας συστηματικά σε αγώνες δρόμου που διοργανώνονται από διάφορους φορείς.
Είμαι επίσης εθελοντής αιμοδότης.

Κοινωνική και Πολιτική δράση

Έχω ενεργή δράση σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Εργάζομαι πάντα με γνώμονα τη βελτίωση των παροχών περίθαλψης σε όλους τους πολίτες, καθώς και για την αύξηση των κονδυλίων που απαιτούνται από την κυβέρνηση για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, ως φορέας παροχής υπηρεσιών υγείας.

Προσωπικό Σχόλιο

Μένω στην Πετρούπολη από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου, όταν ακόμα ο ανθρώπινος χαρακτήρας της πόλης μας εκφραζόταν στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων της κάθε γειτονιάς. Η άναρχη ανάπτυξη των τελευταίων δεκαετιών οδήγησε στην αποξένωση και στη δημιουργία στις μέρες μας μιας απρόσωπης πόλης.

Με τη συμμετοχή μου στις προσεχείς εκλογές επιθυμώ να συμβάλω, με τις όποιες δυνάμεις μου, στον επαναπροσδιορισμό των βασικών αρχών της πόλης μας, με κύριο γνώμονα την αλληλεγγύη και τη συλλογικότητα.

Πιστεύω ότι όλες οι υποψήφιες παρατάξεις των αυτοδιοικητικών εκλογών οφείλουν να κρίνονται και να ελέγχονται βάσει των πολιτικών απόψεων που εκφράζουν. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αισθάνομαι υπερήφανος που ανήκω στη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, μία παράταξη η οποία με εκφράζει πολιτικά και είναι απαλλαγμένη από κάθε είδους συμφέροντα. Ελπίζω ότι και οι πολίτες της Πετρούπολης θα ψηφίσουν θέτοντας τις ίδιες προτεραιότητες.

Γιατί όλοι μαζί και κανένας μόνος του!