Koukoulioti Efi

Κουκουλιώτη-Τζανερά Έφη

Ιδιωτική υπάλληλος

Ημερομηνία Γέν.: xx/xx/xxxx

Λίγα Λόγια

Γεννήθηκα στην Αθήνα και ζω στην Πετρούπολη από το 1987. Έχω δύο γιους.

Είμαι πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Αθηνών και εργάζομαι ως υπάλληλος λογιστηρίου σε ιδιωτική επιχείρηση.

Έχω διατελέσει για πολλά χρόνια Πρόεδρος στο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου και του 3ου Γυμνασίου καθώς και Γ. Γραμματέας του 1ου Λυκείου Πετρούπολης.

Υπήρξα μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Πετρούπολης και επίσης μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης.

Ήμουν Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του 2014 και του 2019 με την με την Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση Πολιτών Πετρούπολης με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Σακούτη γιατί πιστεύω ότι διαθέτει τις γνώσεις την εμπειρία και την αγωνιστικότητα που χρειάζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στις εκλογές του Οκτώβρη θα είμαι ξανά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της ΡΑΚ με υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Σακούτη, γιατί με την συνεχή οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κρίση που βιώνουμε, η πόλη μας και οι δημότες της έχουν περισσότερο από ποτέ την ανάγκη μιας Δημοτικής Διοίκησης αλληλέγγυας που να βρίσκεται κοντά στο δημότη, να αγωνίζεται και να διεκδικεί μαζί του καλύτερη και αξιοπρεπέστερη ζωή.