Kavvada Lizi

Καββαδά Λίζι

Ιδιωτική υπάλληλος

Ημερομηνία Γέν.: xx/xx/xxxx

Λίγα Λόγια

Με λένε Καββαδά Ελισάβετ ή Λίζι όπως με φωνάζουν όλοι. Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας και ήρθα στην Ελλάδα το 1985 για σπουδές στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ, όπου πέρασα 5η στη σειρά κατάταξης όλων των ομογενών.

Είμαι παντρεμένη με τον Σταύρο Μυρτζανή και έχουμε δύο κόρες τη Μυρτώ και τη Δανάη. Από το 1991 είμαι δημότης Πετρούπολης.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε όταν η μεγάλη μου κόρη πήγε στο Νηπιαγωγείο. Έκτοτε, από το 1995 ως το 2016, που τελείωσε το Λύκειο και η μικρή μου κόρη, ήμουν μέλος του Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, με διαφορετικές αρμοδιότητες. Υπήρξα μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πετρούπολης, καθώς και  εκπρόσωπος των Γονέων στις σχολικές επιτροπές. Ασχολήθηκα με τις εξωσχολικές πολιτιστικές δραστηριότητες του 7ου Δημοτικού, 6ου Γυμνασίου, 2ου και 3ου Λυκείου Πετρούπολης.

Ως το 2020 ήμουν υπάλληλος σε εταιρεία facility management κατέχοντας τη θέση υπεύθυνης τμήματος. Πλέον εργάζομαι ως ελεύθερη συνεργάτης στον τομέα Επεξεργασίας δεδομένων.