Σχετικά με την εκδήλωση - συζήτηση για τις προγραμματικές θέσεις της Ριζοσπαστικής Αγωνιστικής Κίνησης για το περιβάλλον.

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 10:19
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε εχτές Τετάρτη με μεγάλη προσέλευση κόσμου η συζήτηση - παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων για το περιβάλλον, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Η Βουλευτής Β Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο σύνολο των κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούν σε περιβαλλοντικά θέματα της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αθήνας. Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Γιωργία Ασημακοπούλου, υπεύθυνη για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων της Κίνησης, η οποία αναφέρθηκε στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων και για το τοπικό σχέδιο διαχείρισης.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Βουγιουκαλάκης, ερευνητής - Διδάκτωρ της Ηφαιστιολογίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν συνολικά με το περιβάλλον (νερό - ατμόσφαιρα - σεισμική δραστηριότητα κ.α), με συγκεκριμένες παρατηρήσεις για την περιοχήμας.

Τον κύκλο των ομιλητών έκλεισε ο Νίκος Σακούτης επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αγωνιστικής Κίνησης και υποψήφιος Δήμαρχος, ο οποίος ενημέρωσε για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πετρούπολη και οι γύρω περιοχές, όπως αυτό της Αγίας Τριάδας με τις αμφισβητούμενες περιοχές, για τη διαχείριση των ελεύθερων χώρων, τη συντήρηση του πρασίνου -αστικού και περιαστικού - για την ασφάλεια και την πυρασφάλεια του Ποικίλου Όρους, για την ποιότητα ζωής στην Πετρούπολη, το συγκοινωνιακό και την ανάγκη έλευσης του μετρό απο αυτή.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Στάυρος Κουτσογιάννης.

Τελευταία ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 10:43

Αφήστε ένα σχόλιο

Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση Πολιτών Πετρούπολης

Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση Πολιτών Πετρούπολης.

NewsLetter

Ενημερωθείτε