Ανακοίνωση της Ριζοσπαστικής Αγωνιστικής Κίνησης για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 25 Μάη.

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 21:06
(2 ψήφοι)

Πετρούπολη, 21 Μάη 2014

Ανακοίνωση της Ριζοσπαστικής Αγωνιστικής Κίνησης Πολιτών Πετρούπολης.

 

Η Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση Πολιτών Πετρούπολης και ο επικεφαλής της Νίκος Σακούτης, ευχαριστούμε τους συνδημότες μας που μας εμπιστεύτηκαν, πίστεψαν, στήριξαν και στηρίζουν ενεργά το πρόγραμμα και την αγωνιστική μας στάση.

Οι εκλογές έγιναν σε ένα περιβάλλον που καθορίστηκε από την κυβερνητική προπαγάνδα, το φόβο, τις απειλές, την καταστολή, όπως άλλωστε συμβαίνει εδώ και 4 χρόνια από τις μνημονιακές κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που τους στηρίζουν.

Στην πόλη μας, δεν έγινε το αποφασιστικό βήμα της υπέρβασης και της ανατροπής, όπως αυτή κατατέθηκε με ευθύνη και συλλογικότητα από την παράταξή μας.

Παρόλα αυτά, το εκλογικό ποσοστό της Ριζοσπαστικής Αγωνιστικής Κίνησης του 21%, όπως καταγράφηκε στις εκλογές της περασμένης Κυριακής αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη και ελπίδα για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται.

Την Κυριακή 25 Μάη, καλούμαστε με τη ψήφο μας να συμβάλλουμε στην ανατροπή των συσχετισμών τόσο σε περιφερειακό επίπεδο με το συνδυασμό της Ρένας Δούρου, όσο και σε εθνικό επίπεδο, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την υπερψήφιση της «Δύναμης Ζωής» με υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής τη ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, αποκτούμε ένα ακόμα όπλο στην υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας, στην ενίσχυση των κοινωνικών αγώνων, στη δημιουργία δράσεων αλληλεγγύης και διεκδίκησης για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε.

Είναι γνωστό ότι την Κυριακή 18 Μάη, στην πόλη μας πρώτος συνδυασμός, αναδείχτηκε αυτός με επικεφαλής τον κ. Ταλιούρα, συνδυασμός που αποτελεί τον κύριο τοπικό εκφραστή των μνημονιακών δυνάμεων, που στηρίχτηκε και από τις ψήφους της ακροδεξιάς.

Είμαστε απέναντί τους.

Εμείς, στον αντίποδα των δικών τους πολιτικών, προτάσσουμε:

-          Το δικαίωμα όλων μας στην εργασία

-          Το δικαίωμα πρόσβασης στα κοινωνικά αγαθά (υγεία, παιδεία, κοινωνική ασφάλιση, πολιτισμός, αθλητισμός)

Εναντιωνόμαστε:

-          Σε κάθε μορφή ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας (Ποικίλο Όρος, διαχείριση απορριμμάτων στη χωματερή της Φυλής)

-          Στη διάλυση και ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των δήμων

-          Στην καταστρατήγηση των εργασιακών σχέσεων

-          Σε όλα τα οικονομικά συμφέροντα που σκοπό έχουν τη διάλυση των δήμων, της χώρας.

Ο δεύτερος συνδυασμός που διεκδικεί τη διοίκηση του δήμου είναι αυτός της Λαϊκής Συσπείρωσης, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βαγγέλη Σίμο.

Στο προηγούμενο διάστημα, η άσκηση διοίκησης από τη Λαϊκή Συσπείρωση δεν είχε αγωνιστικά χαρακτηριστικά δράσεων, συγκρούσεων και διεκδικήσεων, δεν είχε ενωτικά χαρακτηριστικά που η κοινωνία είχε και έχει ανάγκη για να ανταποκριθεί στην επίθεση κυβέρνησης και τρόικας.

Σήμερα, απαιτείται δυναμική υπεράσπιση της κοινωνίας ώστε ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ και ο δήμος πρέπει να είναι πρωταγωνιστής σε αυτό τον αγώνα.

Εμείς στη Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση Πολιτών Πετρούπολης, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όλα αυτά που δεσμευτήκαμε συλλογικά και δυναμικά, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συλλογικότητα, στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πάντα είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε καθαρό λόγο.

Στην τριπλή αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής, επιλέγουμε ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Καλούμε τους πολίτες:

-          Να ψηφίσουν μαζικά στις εκλογές

-          Να στηρίξουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

-          Να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ με υποψήφια Περιφερειάρχη τη ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

-          Να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πόλη μας, με υποψήφιο Δήμαρχο το ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΙΜΟ. 

Αφήστε ένα σχόλιο

Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση Πολιτών Πετρούπολης

Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση Πολιτών Πετρούπολης.

NewsLetter

Ενημερωθείτε