Sassanis Spuros

Σασσάνης Σπύρος

Κοινωνιολόγος, αντιπρόεδρος ΔΣ Ένωσης Γονέων Πετρούπολης, μέλος ΔΣ κέντρου πρόληψης "ΦΑΕΘΩΝ"

Ημερομηνία Γέν.: xx/xx/xxxx

Λίγα Λόγια

Έχω μεταπτυχιακές ειδικεύσεις στην Κοινωνιολογία της Σύγχρονης Ελλάδας (Msc) και των Επιστημών της Αγωγής (Med), όπως επίσης και στη Συμβουλευτική και τη Σταδιοδρομία.

Εργάζομαι από το 2006 στο Κέντρο Πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας «ΦΑΕΘΩΝ», δήμων Ιλίου, Πετρούπολης, Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
Έχω εργαστεί ως ωρομίσθιος καθηγητής Κοινωνιολόγος σε δημόσια ΙΕΚ, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λαμίας, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αλιβερίου, στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού (ΚΕΣΕΝ) Πλοιάρχων και ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Περιστερίου.

Είμαι μέλος του ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης ΦΑΕΘΩΝ, ενώ έχω διατελέσει Γραμματέας του πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης Εξαρτήσεων και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του. Είμαι αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Πετρούπολης, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης.

Έχω γεννηθεί στο Περιστέρι Αττικής και είμαι κάτοικος Πετρούπολης, με καταγωγή από την Εύβοια και την επαρχία Μιραμπέλλου, Λασιθίου Κρήτης.