Δυναμώνουμε τη φωνή μας για τις ανάγκες των πολλών - Εκδήλωση της ΡΑΚ Πετρούπολης

Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 12:48
(2 ψήφοι)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ριζοσπαστικής Αγωνιστικής Κίνησης Πολιτών Πετρούπολης, με επικεφαλής το Νίκο Σακούτη, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στην πλατεία «Ηρώ».

Στον χαιρετισμό του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Σακούτης τόνισε ότι εδώ και 10 χρόνια η Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση (ΡΑΚ) Πολιτών Πετρούπολης βρίσκεται κοντά στις ανάγκες των πολλών. «Μέλημά μας ήταν να αναδείξουμε τα προβλήματα από τη σκοπιά της κοινωνίας που υποφέρει, από τη σκοπιά των αναγκών των πολλών» σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Σακούτης αναφέρθηκε στα ζητήματα που ανέδειξε η ΡΑΚ στην Πετρούπολη, το τελευταίο διάστημα, όπως:

1) Η έλλειψη πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και η ανάγκη ίδρυσης Κέντρου Υγείας στην πόλη μας.
2) Το οριστικό κλείσιμο της ΟΕΔΑ Φυλής (εγκατάσταση της Χωματερής) που δηλητηριάζει τις ζωές μας.
3) H υπεράσπιση του δημόσιου-δασικού χαρακτήρα του Ποικίλου Όρους ενάντια στις διεκδικήσεις-καταπατήσεις.

«Παλέψαμε για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, με ένα πλατύ δίκτυο ποδηλατοδρόμων, πεζοδρόμων ήπιας κυκλοφορίας, με ουσιαστική και αξιόπιστη δημοτική συγκοινωνία και αστική συγκοινωνία. Παλέψαμε για να υπάρξουν πραγματικά αντιπλημμυρικά έργα. Πρωτοστατήσαμε ώστε να υπάρξει κινητοποίηση στη χωματερή και να σταματήσουμε το έγκλημα που συμβαίνει στο βουνό» είπε ενώ υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε να υποσχεθούμε τίποτα, πάρα μόνο ότι θα είμαστε ΜΑΖΙ με τους κατοίκους στους αγώνες που αναπτύσσονται, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα και τις ανάγκες των πολλών».

Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση των 40 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Ριζοσπαστικής Αγωνιστικής Κίνησης Πολιτών Πετρούπολης.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η Υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ, Μαριάνα Τσίχλη, η οποία αναφέρθηκε συνοπτικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια. «Η δύναμή μας είναι η δική σας η φωνή» είπε και υποστήριξε «ότι έχουμε να δώσουμε μεγάλες μάχες την επόμενη πενταετία για να μπορέσουμε να καταστήσουμε τις πόλεις μη εχθρικές για όλους όσους και όλες όσες μένουν σε αυτές».

Τη σκυτάλη πήρε το μαθητικό, μουσικό σχήμα «Before Twenty» το οποίο ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους.

Before Twenty

Διαβάστηκε 1057 φορές