Ο Ομπάμα στο …χωριό μας!.

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 12:23
(0 ψήφοι)

Ο Ομπάμα στο …χωριό μας!.

Πέρασαν 17 χρόνια απο την επίσκεψη του τότε πλανητάρχη Κλίντον στην Ελλάδα. Τον υποδέχτηκε ο "εκσυγχρονιστής" πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτης. Τον "υποδεχτήκαμε" ταυτόχρονα χιλιάδες διαδηλωτές - οπού μας υποδέχτηκαν οι δυνάμεις καταστολής με δακρυγόνα και ξύλο -  για να διαμαρτυρηθούμε για τους βομβαρδισμούς και τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, αλλά και τα άλλα "επιτεύγματα" της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ. Η επίσκεψη λίγες ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου φέρνει στις μνήμες μας το ρόλο των ΗΠΑ στη χούντα αλλά και μέχρι σήμερα. 

Η επέτειος του Πολυτεχνείου πλησιάζει!  Ο Ομπάμα έρχεται στην Ελλάδα, λίγες μέρες μετά την εκλογή του ακροδεξιού και επικίνδυνου Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. Θα τον υποδεχτεί ένας "καλός μαθητής της υποτέλειας" ο Αλέξης Τσίπρας (άλλωστε για το λόγο αυτό έκανε και τις αναγκαίες αλλαγές και στο υπουργικό συμβούλιο). Αν αυτός ξέχασε το ρόλο των ΗΠΑ, εμείς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!...

Οι βομβαρδισμοί, οι πόλεμοι φέρνουν καταστροφή, φτώχεια και προσφυγιά. 

Η υποτέλεια δεν είναι το μέλλον που θέλουμε για τα παιδιά μας.

Καλούμε το λαό να δώσει το παρόν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στη διαμαρτυρία ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα.

Ζητάμε από τη δημοτική αρχή αφού το Δημοτικό Συμβούλιο κήρυξε τον  Ομπάμα ανεπιθύμητο, να καλέσει τους πολίτες να συμμετάσχουν στις μαζικές κινητοποιήσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 08:40