Σιγααά ! Η Δημοτική Αρχή…συσκέπτεται !

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 11:02
(0 ψήφοι)

Σιγααά ! Η Δημοτική Αρχή…συσκέπτεται !

  Ξαναγράψαμε για το σχολείο φάντασμα ...το 11ο Δημοτικό.

  Για την ανάγκη κατασκευής ενός νέου σχολείου, ώστε να μην στοιβάζονται τα παιδιά μας σε τμήματα των 30 μαθητών και αρκετές φορές σε παράνομες-ακατάλληλες αίθουσες.

  Εκεί που μας χρωστάγανε, μας κλέβουν και το βόδι, λέει ο λαός μας.

  Η κυβέρνηση αντί να φροντίσει-ως όφειλε- να χτιστεί και να στελεχωθεί άμεσα ένα σχολείο, βρίσκοντας τον κατάλληλο χώρο, κάνει κάτι άλλο.

  Προτείνει την κατάργηση της ίδρυσης του 11ου Δημοτικού σχολείου, ώστε …να μην υπάρχει πρόβλημα με την αναζήτηση χώρου! 

  Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κανένα σχολείο στην πόλη, τουλάχιστον για την επόμενη δεκαετία.  Η απόφαση για κατάργηση ή όχι θα παρθεί από την κυβέρνηση και η γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου είναι συμβουλευτική, και θεωρώ αρνητική στην κατάργηση.

-Τα παραπάνω γνωστοποιήθηκαν από την πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Πετρούπολης Ρ. Αλατζάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Παιδεία που έγινε πρόσφατα, και επιβεβαιώθηκαν από την Δημοτική Αρχή.

 - Η οποία-Δημοτική Αρχή-δεν θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο !!!

  -Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την κατάργηση, όπως επιτυχημένα το κάναμε και παλιότερα όταν αποτρέψαμε την αποφασισμένη κατάργηση  του 6ου Δημοτικού.

  Η ίδρυση ( ή η κατάργηση) σχολείου στην Πετρούπολη,η υποβάθμιση της παιδείας των παιδιών μας, όπως και η τραγική κατάσταση του συστήματος υγείας,  μας αφορά ΟΛΟΥΣ !