Αγώνας Διαρκείας! Να σταματήσει το Έγκλημα στη Φυλή!!!

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 13:11
(2 ψήφοι)

homateri ekdilosi web

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 03/11/2016 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του “ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ” , (συντονισμός  Φορέων, συλλογικοτήτων για το οριστικό  κλείσιμο του ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ), στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης.

Στην κατάμεστη αίθουσα παρευρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι  παρατάξεων, φορέων, αλλά και πολλοί δημότες.

Αποτιμήθηκε θετικά η προετοιμασία για την εκδήλωση καθώς και η ανταπόκριση των δημοτών, αλλά και τα πανό και οι εκατοντάδες αφίσες που «έφτασαν» σε όλη την πόλη καθώς και η ποδηλατοδρομία στην κεντρική λεωφόρο με πικέτες για την απομάκρυνση της χωματερής.

Οι εισηγητές  του Δυτικού Μετώπου Νίκος Σακούτης  (Δημοτικός Σύμβουλος  και επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αγωνιστικής Κίνησης Πολιτών Πετρούπολης) και ο Τάσος Κεφαλάς (εκπρόσωπος της ΠΡΟΣΥΝΑΤ) ανέπτυξαν της θέσεις του μετώπου και το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα ώστε το Δυτικό Μέτωπο να αποτελέσει τον πόλο συσπείρωσης όσον το δυνατόν περισσότερων συλλογικοτήτων  της Δυτικής Αθήνας και Δυτικής Αττικής   για την επίτευξη του στόχου ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από το έγκλημα που διενεργείται εδώ και χρόνια εις βάρος της ζωής μας  και του περιβάλλοντος  και λέγεται χωματερή της  Φυλής.

Ο συντονιστής της εκδήλωσης Γιώργος Χρόνης (μέλος του Δ.Σ του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πετρούπολης, Ιλίου, Καματερού  «Δημήτρης Γλυνός» και Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου), έδωσε το λόγο στον Αντιδήμαρχο Πετρούπολης Θανάση Φιλίππου ο οποίος δήλωσε ότι στηρίζει (!) την προσπάθεια του Δυτικού Μετώπου παρ' ότι η Δημοτική Αρχή δεν συμμετέχει σε αυτή !!! Διαβιβάστηκε επίσης μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου , ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί . Κατόπιν πήραν το λόγο εκπρόσωποι συλλογικοτήτων που συμμετέχουν στο Δυτικό Μέτωπο. Ο Κώστας Λουμιώτης (Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής και Επικεφαλής της Ρ.Κ.Φυλής) ο οποίος ενημέρωσε για τις δράσης που αναπτύσσονται στο  Δήμο Φυλής και τόνισε την ανάγκη της ενότητας .

Επίσης πήραν το λόγο:

Ο Χρήστος Κυριάκος Δημοτικός Σύμβουλος (παράταξη Πετρούπολη Μαζί), ο Νίκος Κατούφας( Αριστερό Σχήμα Ιλίου), ο Χρήστος Κουρνιώτης (πρώην πρόεδρος, νυν ταμίας της ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων Φυλής). Ο Αντώνης Πέττας (πρόεδρος  της ΕΛΜΕ –Πετρούπολης- Ιλίου- Αγ, Αναργυρων-). Ο Νίκος Ζούτσος (Δημοτικός  Σύμβουλος Περιστερίου), η Ρούλα Αλατζάκη (Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων  Πετρούπολης), ο Πάνος Κουτσιανάς  (Δημο. Συμβ. Ιλίου Επικεφαλής του Αριστερού Σχήματος Ιλίου, ο Δημήτρης Ζωναράς (Πρόεδρος του Ποδηλατικού- δρομικού συλλόγου “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Ριζοσπαστικής Αγωνιστικής Κίνησης Πολιτών Πετρούπολης Κώστας Ζαχαράκης ,ο Περιφερειακός Σύμβουλος της «Δύναμης Ζωής» Δημήτρης Δημάκος καθώς και αρκετοί δημότες .

Στην εκδήλωση δήλωσαν την παρουσία τους, η Τασία Τσέκου συντονίστρια της Λαϊκής Ενότητας Πετρούπολης, εκπρόσωπος του συλλόγου Τριτέκνων Οικογενειών της Δυτικής Αθήνας. 

Ο αγώνας και οι δράσεις θα συνεχιστούν σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας και Δυτικής Αττικής, μέχρι τη δικαίωση . Όλοι πλέον Κυβέρνηση, Περιφέρεια , Δημοτικές Αρχές, φορείς και πολίτες θα χρειαστεί να αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα κριθούν !!! 

Συνεχίζουμε…

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 14:31