Βρεφονηπιακοί Σταθμοί: Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 08:54
(0 ψήφοι)

Η φωτογραφία είναι αποκαλυπτική. Γονείς "έπιασαν στασίδι" από την Κυριακή το απόγευμα για να πάρουν σειρά στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Πετρούπολης που άνοιξαν στις 8 π.μ. της Δευτέρας.

Εκατοντάδες οικογένειες περίμεναν και τελικά 23!!! ήταν "οι τυχερές", με το ντροπιαστική κριτήριο: όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.

Η απαίτηση των οικογενειών καθώς και της δημοτικής μας κίνησης είναι συγκεκριμένη και αφορά ανεξαιρέτως όλες τις οικογένειες:

Όλα τα παιδιά, βρέφη και νήπια, έχουν θέση στον παιδικό σταθμό. Άμεση ικανοποίηση των αναγκών. Απαιτούμε από την κυβέρνηση και από την δημοτική αρχή τη λύση του προβλήματος... που αυτοί δημιούργησαν.

Η κοινωνική πολιτική δεν είναι θέμα που αφορά μόνο τις οικογένειες που τα παιδιά τους χρειάζονται παιδικούς σταθμούς. Μας αφορά όλους!

Θα το απαιτήσουμε στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά αυτό δεν φτάνει. Με όποιον τρόπο χρειαστεί συλλογικά θα υπερασπιστούμε το αυτονόητο.

Και οφείλουμε αυτό να είναι κριτήριο σε όποιους ζητάνε να μας "σώσουν", αλλά εδώ και χρόνια τα παιδιά μας "περισσεύουν" και μένουν εκτός παιδικών σταθμών!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 09:10