Χωματερή: Επιτακτική ανάγκη για άμεση και μαζική δράση

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 21:41
(0 ψήφοι)

Τη Δευτέρα 26/08 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μαζικότητα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης, σύσκεψη του Δυτικού Μετώπου, προκειμένου να οργανωθεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που αφορά στις εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων και της συνεχούς επιβάρυνσης στο ΧΥΤΑ Φυλής, κατά την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, την προσεχή Πέμπτη 28/08 στο Ζάππειο. Κατά τη σύσκεψη εκφράστηκε η βαθειά ανησυχία όλων των συμμετεχόντων και η επιτακτική ανάγκη για άμεση και μαζική δράση.

Εκ μέρους του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, παρεμβάσεις έκαναν οι Κεφαλάς Τάσος, Θωμάς Μπιζάς και ο επικεφαλής της ΡΑΚ Πετρούπολης Σακούτης Νίκος.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο νέος Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ Σκαλιστηρας Θανάσης, Μπουσούνης Μανόλης και Συλλιγνάκης Μανόλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πετρούπολης Ζαχαράκης Κώστας, Χριστόπουλος Φώτης, Πατρικίου Κατερίνα και Μπουρνάς Ευθύμιος και ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Νέαρχος Νιαρχάκος.

Επίσης παραβρέθηκαν οι Παπαδόπουλος Κώστας, Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας και Ασπρογέρακας Κώστας, Δημοτικός Σύμβουλος ΧαΪδαρίου.

Το «Ασυμβίβαστο Ίλιον» εκπροσώπησε ο Άγγελος Σταυράκης, το «Μουσαμάς STOP” η Χριστίνα Ζιάγκα και ο Μποσινάκης Νίκος και τη Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Περιστερίου Δημήτρης Σαντής.

Το παρών έδωσαν επίσης ο Γραμματέας της Ένωσης Γονέων Πετρούπολης Βασίλης Σταθόπουλος, η Γραμματέας της ΕΛΜΕ Πετρούπολης Ιλίου Νίτσα Παληγιώργου , ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Ζωναράς Δημήτρης, καθώς και ο Γραμματέας του ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Σκεντέρης Κώστας.

Τη σύσκεψη συντόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Πετρούπολης Δημήτρης Κοντός.