Ανακοίνωση της Ριζοσπαστικής Αγωνιστικής Κίνησης Πολιτών Πετρούπολης, για τη "δολοφονία" στη Σάμο.

Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 09:58
(1 Ψήφος)

Για άλλη μια φορά θρηνούμε τα θύματα μιας ανάλγητης πολιτικής. Για άλλη μια φορά 22 νεκροί μετατρέπουν το Αιγαίο σε νεκροταφείο προσφύγων και μεταναστών. Για άλλη μια φορά οι κατατρεγμένοι της γης γίνονται αντικείμενο πολιτικής. Μιας σκληρής, βάρβαρης πολιτικής για την οποία καμία ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία.

Η κυβέρνησή μας και οι ισχυροί της σύμμαχοι και εντολείς σκοτώνουν σχεδόν με τα ίδια τους τα χέρια αθώα παιδιά, γυναίκες και άντρες στοιβαγμένους στα υπόγεια πολυτελών ή μη σκαφών για να υπηρετήσουν τις οικονομικές πολιτικές των μνημονίων. Η Ευρώπη δεν έχει χώρο για άλλους μετανάστες, μας λένε, έχει χώρο όμως για τραπεζίτες, για επιχειρηματίες, για κερδοσκόπους που θα κολυμπούν στις αμμουδιές του Αιγαίου αδιάφοροι, πάνω από τα πτώματα των 22 χθεσινών νεκρών στη Σάμο, αλλά και άλλων, πριν λίγο καιρό, στο Φαρμακονήσι, στη Χίο ....

Νομίζουμε ότι ήρθε ο καιρός να σταματήσει αυτός ο κατάλογος.

Ήρθε ο καιρός να σταματήσουμε όσους σκοτώνουν για οικονομικά συμφέροντα τις ζωές των μεταναστών και των προσφύγων.

Είναι οι ίδιοι άλλωστε που καταστρέφουν και τις δικές μας ζωές, χρόνια τώρα.

Που αρνούνται σε μας και τα παιδιά μας ακόμα και την ελπίδα για τη ζωή.

Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε, να ανατρέψουμε την κυβέρνηση των Σαμαρά –Βενιζέλου. Των ανθρώπων που ανακήρυξαν τη Χρυσή Αυγή και τους δολοφόνους τους σε συνομιλητές για τη μεταναστευτική πολιτική, που οικειοποιήθηκαν και εφαρμόζουν στην πράξη τις απόψεις τους με τα σημερινά τραγικά αποτελέσματα.

Ήρθε η ώρα της δικής μας φωνής ενάντια στη βαρβαρότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 12:17