Λίγα Λόγια

Παντρεμένος με τρία παιδιά.

Επαγγελματική εμπειρία

Επαγγελματική Ιδιότητα: Καθηγητής Φυσικής

Σπουδές: Πανεπιστήμιο Κρήτης

Εργάστηκα σαν καθηγητής σε φροντιστήρια-και μέχρι σήμερα-, σαν αναπληρωτής και ωρομίσθιος στη δημόσια εκπαίδευση και σαν καθηγητής στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ)

Κοινωνική και Πολιτική δράση

-από τα μαθητικά χρόνια στο Περιστέρι (10ο Λύκειο): συμμετοχή σε θεατρική ομάδα (μαθητικός θίασος Γιάννη Σκαρίμπα), συνδικαλιστική δράση.

-εκλεγμένος συνοικιακός σύμβουλος στο Δήμο Περιστερίου με την παράταξη του Δημήτρη Φωλόπουλου (1985-1987)

-Σαν φοιτητής: μέλος Δ.Σ. και πρόεδρος συλλόγου φοιτητών Φυσικού Κρήτης και μέλος της συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης.

-Δραστηριότητα στους συλλόγους γονέων και Κηδεμόνων της Πετρούπολης, στο 7ο Νηπιαγωγείο, στο 8ο Δημοτικό, στο 6οΓυμνάσιο, , στο 3ο Λύκειο, σήμερα στο 4ο Γυμνάσιο καθώς και στην Ένωση Γονέων Πετρούπολης και την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής

-Αντιπρόεδρος  Δ.Σ. συλλόγου Οικογενειών με τρία παιδιά Δυτικής Αθήνας στους Δήμους Πετρούπολης, Περιστερίου, Ιλίου, Αιγάλεω ,Χαϊδαρίου ,Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού  και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της αντίστοιχης Ομοσπονδίας (ΟΠΟΤΤΕ)

-Συμμετοχή στο κίνημα υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας και του δικαιώματος στο ρεύμα, το νερό και τα λαϊκά αγαθά για κάθε σπίτι, ενάντια στους πλειστηριασμούς 

-Συμμετοχή στον αγώνα για την απομάκρυνση της Χωματερής της Φυλής και την υπεράσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα του Ποικίλου όρους ενάντια στους καταπατητές

-Αρθρογραφία για ζητήματα Παιδείας, κοινωνικής Πολιτικής και αυτοδιοίκησης   

Από τα νεανικά μου χρόνια μέχρι σήμερα δραστηριοποιούμαι στα κοινωνικά κινήματα και είμαι  πολιτικά ενταγμένος στην αριστερά (1985-2019).

Μέλος

- Μέλος του ΚΚΕ (1985-1991) και του ΚΣ της ΚΝΕ 1989-1991

-Μέλος του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ ως το 2015 και τη μνημονιακή στροφή του

-Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας  της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ως σήμερα

Ως πότε θα το ανεχτούμε,

«…Όλο κάτι άσχετοι κερδίζουν με κόλπα και εφφέ και εμάς που τόσα με ενώνουν δε σμίγουμε ποτέ…»